divendres, 25 d’octubre del 2013


Els alumnes de 3r, estem estudiant les plantes, les seves característiques, les seves parts, la seva importància al medi ambient i com contribueixen a tenir un planeta més oxigenat!!

Respectem-les i tots viurem en un món millor!!!! ;-)


dilluns, 21 d’octubre del 2013

Bon dia Pares i Mares de Cicle Mitjà,

Us donem la Benvinguda al nou blog del cicle. En Josep Antonio i en Raül Rota ens portaran aquest blog tant fantàstic i que segur que serà de bon profit per vosaltres i també pels vostres fills.

Aquesta setmana hem fet la primera sortida de coneixement del Medi. Una sortida per la zona del Voltreganès, concretament en un punt mig entre la font de la sala i el Morral.
Allà hem fet uns petits treballs pràctics sobre tipus de fulles, vegetació que hi ha en aquesta zona... Tot això ho estem posant en comú a través d´uns murals que més endavant també els anirem penjant al blog.
Ja per acabar i començar a mirar-nos les fotografies, dir-vos que en aquesta primera sortida ens ha interessat moltíssim cohesionar el grup i fer grups homogenis de 3r i 4t.

Tot valorant la sortida, estem molt contents de la part pràctica que hem dut a terme a la natura i esperem repetir-ho d´altres formes al llarg de l´any.