dijous, 30 d’abril del 2015

Aquest any les convivències de primària les hem fet conjuntes i concretament a Tamarit (Tarragona). Cada cicle ha triat un lema i un fil conductor que els ha guiat a l'hora de portar a terme les seves convivències. Cicle mitjà ens hem centrat en el LEMA: LA BELLESA OMPLE EL COR. Amb quatre artistes (Picasso, Miró, Dalí i Gaudí) que han estat els conductors del nostre lema.

Resulta que el museu del Prado hi faltava una obra i els alumnes a través de l´inspiració dels quatre artístes, havien d´anar creant diferents obres, i també havien d´anar passant diferents proves en les quals les puntuacions eren decisives en el transcurs dels dies.

Gimcanes esportives, excursions, tallers de petxines, tallers de samarretes, acrosport, futbol platja, estratego, entre moltes altres proves i molts ambients diferents van ser presents en les nostres convivències. Una molt bona relació entre els alumnes de cicle mitjà, ja que en les activitats hi havia una barreja de tots els alumnes per tal de buscar relacions que no es donen en el dia a dia de l´escola. Una casa de colònies, convertida en un espai ideal per a realitzar les convivències; un tracte personal molt correcte, uns espais idonis per a realitzar les activitats, molt propers a la platja,...

I d´aquesta manera i amb la Mireia Oter, L´Adrià Torres i en Raül Rota vam anar treballant i convivint els tres dies a Tarragona.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada